Bröllop & Fest

Bröllop, fest eller konferens

Är det något extra Matbruket Borgviks Gård kan stoltsera med så är det festvåningen.

Här ryms upp till 150 personer dukat i runda bord med härligt sköna stolar. Många väljer att fira sitt bröllop här och atmosfären både inne och ute är perfekt för den högtidligt kärleksfulla dagen.

Lokalen kan såklart användas till fester av olika slag eller en större konferens eller möte. Så länge du bokar din mat och dryck hos oss finns lokalen tillgänglig.

Behöver du extra ljud, ljus, scen, projektor med mera så ordnar vi det. Vi hjälper också till med aktiviteter vilket i Borgvik bland annat erbjuds vattenskidor, turridning eller historievandring.
Restaurang Matbruket Borgviks Gård - festlokal
Restaurang Matbruket Borgviks Gård - konferensrum

Chambre séparée

Det finns få saker som kan vara mer avkopplande än att ha en plats där du och ditt sällskap kan vara i fred och ostörda från omvärlden. Det är precis vad ett separat rum ger dig, och det är precis vad det franska ordet "Chambre séparée" innebär. Detta ord har blivit synonymt med avskildhet och exklusivitet, och det är en utmärkt plats för att mötas, konferera eller äta i lugn och ro.

Det finns också andra fördelar med att ha ett eget rum på en restaurang eller festvåning. Till exempel kan ni anpassa menyn efter era preferenser eller behov. Ni kan också ha en egen servitör som kan ge er en personlig och professionell service under hela kvällen. Detta kan göra upplevelsen mycket mer minnesvärd.