Om oss

Från utvalda ingredienser till kulinariska upplevelser

Vi väljer noggrant ut ingredienser för att tillaga läckra rätter. Varje måltid vi serverar är gjord med engagemang, sikte på att leverera en njutningsfull smakresa. Genom att besöka oss blir du en del av vår passion för matlagning, där varje stund erbjuder en möjlighet att uppleva vårt engagemang för högkvalitativ mat och unika smaker.

Vårt mål är att varje servering inte bara ska vara tillfredsställande utan också föra med sig en upplevelse som reflekterar vår passion för autentisk och uppriktig matlagning.
Restaurang Matbruket Borgviks Gård- restaurangen
bgr-odling.jpg

En hälsning från Niklas

Jag bor sedan många år i Borgvik. En plats som fler än jag hittat till och som älskas av alla. Miljön, omgivningarna, lugnet, vattnet, kulturen, historien. Här finns nåt för alla och här har jag fått förtroendet att driva Borgviks nyaste restaurang.

Jag har fått möjlighet att skapa den från grunden med värden som är viktiga för mig; kreativitet, kvalitet, ödmjukhet och glädje. Jag hoppas att alla som kommer ska känna sig välkommen, som om de vore mina grannar här i Borgvik.

På uteserveringen vill jag att gäster ska skratta och prata över en bit grillat och på vintern plockar vi fram den vedugnsbakade pizzan och njuter av ett glas rött tillsammans. Goa vänner och familjer som vill äta, fira, umgås och äta gott, det är för er jag gör detta. Varmt välkommen!