Om oss

Streetfoodmeny som faller de flesta i smaken

Matbruket Borgviks Gård vill med sitt öppna kök, bar och lounge bjuda upp till möten och samtal över en god bit mat. Med egentillverkade träbord och rustik inredning som toppas med stora fönster som vetter mot den lantliga miljön mixar vi smaker från hela världen.

Vår streetfoodmeny med värmländsk kebab och pizza faller de flesta i smaken och avnjuts särskilt väl på en av våra stora utomhusterrasser. För finsmakaren erbjuder vi också en mer á la carte meny och fikaälskaren får sitt genom våffla, glass eller fikabröd i caféet. Nåt för alla alltså!
Restaurang Matbruket Borgviks Gård- restaurangen
bgr-odling.jpg

En hälsning från Niklas

Jag bor sedan många år i Borgvik. En plats som fler än jag hittat till och som älskas av alla. Miljön, omgivningarna, lugnet, vattnet, kulturen, historien. Här finns nåt för alla och här har jag fått förtroendet att driva Borgviks nyaste restaurang.

Jag har fått möjlighet att skapa den från grunden med värden som är viktiga för mig; kreativitet, kvalitet, ödmjukhet och glädje. Jag hoppas att alla som kommer ska känna sig välkommen, som om de vore mina grannar här i Borgvik.

På uteserveringen vill jag att gäster ska skratta och prata över en bit grillat och på vintern plockar vi fram den vedugnsbakade pizzan och njuter av ett glas rött tillsammans. Goa vänner och familjer som vill äta, fira, umgås och äta gott, det är för er jag gör detta. Varmt välkommen!