På gång

Sippa och njut:
Whiskyprovning och inspirerande middag

Ta med dina sinnen på en smakresa som du sent kommer att glömma! På Matbruket Borgviks Gård väntar en kväll av förförisk doft, djupa smaker och spännande upptäckter.

Den 17 augusti kl. 18.30 är det dags för en exklusiv whiskyprovning med High Coast Whisky. Efter provningen äter du från vår whiskyinspirerade meny. Låt dina smaklökar dansa i harmoni med varje sipp och tugga.

Boka din plats redan nu genom att ringa 054-201200. Whiskyprovningen kostar 250 kr. Mat enligt beställning från menyn.

Välkommen till en gastronomisk resa som stimulerar alla dina sinnen.

17 AUGUSTI

whiskyprovning

Borgvikskväll: Dela smak, samvaro och gemenskap den 9 september!

Borgviks vänner och närboende, vi hälsar er varmt välkomna till en speciell kväll som vi kallar för "Grannkväll" här på Matbruket Borgviks Gård. Vi öppnar våra dörrar för en kväll fylld med smak, samvaro och glädje. Det är er närhet och stöd som gör vår gemenskap starkare, och vi vill fira det tillsammans med er.

Under "Grannkvällen" väntar en välsmakande matupplevelse till ett förmånligt pris, perfekt för en avkopplande kväll tillsammans med nära och kära. Som en extra gest bjuder vi på underhållning som sätter stämningen och skapar minnen.

Ni kommer även att tilldelas vårt exklusiva lojalitetskort – "Matbrukets Vänner Borgvik". Detta kort ger er förmånlig rabatt och exklusiva erbjudanden på våra kommande evenemang och rätter.

Boka ert bord och förena er med oss den 9 september för en kväll fylld av grannkärlek och gemenskap.

9 SEPTEMBER

borgvikskvall

Vägen till ert drömbröllop: Delta i vår bröllopsmässa på Matbruket Borgviks Gård!

Upplev bröllopsmagi på Matbruket Borgviks Gård den 26 augusti, kl. 12-16! Vår bröllopsmässa är er inbjudan till en dag fylld med inspiration och planering. Från frisör och makeup till erfaren fotograf, alla står redo att göra er dag oförglömlig.

Utforska vår pittoreska plats med guidade turer och njut av utsökt mat skapad av våra skickliga kockar.

Oavsett om ni söker idéer eller praktiska lösningar, är vår bröllopsmässa er perfekta startpunkt. Välkomna till en dag av kärlek, skapande och möjligheter för ert drömbröllop.

23 SEPTEMBER

bröllopsmässa2

Smakäventyr i lantlig miljö: Utforska ölens hemligheter på Matbruket!

Utforska ölens förtrollande värld! Varmt välkommen till en minnesvärd ölprovning hos Matbruket Borgviks Gård i samarbete med Västra Ämteviks Bryggeri. Denna händelse är ett sammelsurium av smaker i en historisk, lantlig miljö. Tillsammans dyker vi djupare in i hemligheterna bakom ölets skapande - från maltens karaktär till jästens magi och humlens inverkan.

Här upptäcker vi också den perfekta ölmatchningen. Kan en ale harmonisera med skaldjur? Fungerar en frisk IPA med en kantarellpaj? Vi bjuder på insikter, smakprov och ölglädje.

Se till att reservera din plats för denna fascinerande resa genom ölets varierande smaklandskap. Boka nu för att säkra din plats och förbered dig på en minnesvärd kväll!

7 OKTOBER

ölprovning

Viltfest på Borgviks Gård:
Upplev enastående smaker den 28 oktober!

Välkommen till en minnesvärd kväll den 28 oktober äger rum. Buffetbordet dignar av en rik samling av viltkött, inklusive hjort, vildsvin, älg och rådjur.

Utöver detta avnjuts en symfoni av raffinerade sallader, harmoniska såser och noggrant utvalda drycker.

Låt dig svepas bort på en oförglömlig lördagskväll där förstklassig mat och en unik atmosfär kombineras till perfektion.

Samla dina vänner och boka ditt bord idag för att försäkra dig om din plats på detta smakäventyr som kommer att skapa minnen och smakupplevelser som varar långt bortom hösten.

28 OKTOBER

viltafton

Förtrollande julupplevelse:
Traditionellt julbord på Matbruket Borgviks Gård!

Upplev julens magi på Matbruket Borgviks Gård! I den mest förtrollande lantliga kulissen väntar ett klassiskt julbord på dig och ditt sällskap. I denna unika miljö kan du äntligen njuta av julens smaker som de är menade att avnjutas.

Därefter smakar du på det allra bästa från julbordet: krämig Janssons frestelse, saftig skinka och smakrika sillar – allt på sin plats. Oavsett om du planerar en familjefirande, företagsjulfest eller en träff med vänner, har vi skapat en minnesvärd julupplevelse för dig.

Boka nu för att säkra din plats mellan 23 november och 17 december, torsdagar till söndagar. Låt traditionen bli verklighet och skapa minnen som värmer långt bortom vintern.

23 NOVEMBER

julbord-2023-logga